Over mij

Portret van masseur Roxanna Snapper met Myos Diploma.

Mijn naam is Roxanna Snapper, ik ben 33 jaar oud en woon in Huizen.

Ik heb met veel plezier gewerkt in de gezondheidszorg als administratief medewerker. Ik raakte geïnteresseerd in (complementaire) geneeswijzen en zodoende heb ik in 2020 mijn diploma Medische Basiskennis behaald, volg ik nu de opleiding Acupunctuur en werk ik daarnaast als masseuse in een sauna en voor mijzelf als Double Balanced.

Ik ben door Myos opgeleid tot gekwalificeerd Sportmasseur met NGS-normen. Dus bij mij weet je dat je een kwalitatief goede massage krijgt en dat ik beschik over de theoretische kennis van het menselijk lichaam.

Zelf ben ik gek op sporten en weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om inspanning af te wisselen met ontspanning. Dit is goed voor je lichaam en geest. Mijn bedrijfsnaam ‘Double Balanced’ staat dan ook voor zowel het lichamelijke als geestelijke aspect wat in balans moet zijn.

Mijn slogan is 'wees lief voor jezelf'. Door preventief massages te krijgen, voorkom je later eventuele blessures die voorkomen hadden kunnen worden.

Ik volg momenteel de opleiding acupunctuur en ik verwacht deze juli 2023 afgerond te hebben. Ik kan niet wachten om jullie ook via die weg te kunnen helpen

Tot die tijd kan iedereen bij mij terecht voor een ontspannende massage, een stoelmassage, een Hot Stone massage of een activerende of herstellende sportmassage.

Sinds 1 december 2021 werk ik samen met Winni van Acumas, waardoor we gezamenlijk meer massages kunnen aanbieden. Uiteraard kun je aangeven door wie je behandeld wilt worden in het afsprakenportaal.

Diploma's:
- Sportmasseur - Myos opleidingen
- Medische Basiskennis HBO - Con Amoré

Certificaten:
- Anti-aging acupunctuur
- Stoelmassage
- Ontspanningsmassage

Daarnaast ben ik voor mijn Medische Basiskennis verplicht om mijn kennis bij te houden door het volgen van nascholingen.

Hieronder een lijst van de gevolgde nascholingen:
- Hoogsensititiviteit bij volwassenen
- (Epi)genetica een blauwdruk

Wees lief voor jezelf, klik op DEZE link voor het inplannen van een afspraak.

Roxanna Snapper

Roxanna Snapper, masseur Double Balanced

Contact

Double Balanced
Achterbaan 81
1271 WR Huizen

Tel: 06-81151145 
info@doublebalanced.nl
Kvk: 84649410

Toegankelijkheid:
Helaas geen lift, maar een trap naar de praktijk op de 1e verdieping!

 

Route

 

Search