Over mij

Portret van masseur Roxanna Snapper met Myos Diploma.

Mijn naam is Roxanna Snapper, ik ben 34 jaar oud en woon in Huizen.

Ik heb met veel plezier gewerkt in de o.a. de gezondheidszorg als administratief medewerker.
Ik raakte geïnteresseerd in (complementaire) geneeswijzen door een acupuncturist die mij destijds heel goed behandeld heeft. Ik was zo onder de indruk van hetgeen wat hij deed, dat ik een een ding zeker wist en dat was dat ik mensen net zo zou willen helpen als dat hij mij toen geholpen heeft. Zodoende heb ik in 2020 mijn diploma Medische Basiskennis behaald, in 2021 mijn diploma als Sportmasseur en in 2023 mijn opleiding tot Acupuncturist.

Naast dat ik in een sauna heb gewerkt als masseuse werk ik sinds december 2021 als zelfstandig masseur in mijn eigen praktijk "Double Balanced".
Als acupuncturist ben ik afgestudeerd aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie) met als scriptieonderwerp insomnia (slaaploosheid). Ik ben aangesloten bij de NVA (Nationale Beroepsvereniging voor Acupuncturisten), dit betekent dat (vaak) een deel van de behandeling vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering.

Ik ben door Myos opgeleid tot gekwalificeerd Sportmasseur met NGS-normen. Dus bij mij weet je dat je een kwalitatief goede massage krijgt en dat ik beschik over de theoretische kennis van het menselijk lichaam.

Zelf ben ik gek op sporten en weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om inspanning af te wisselen met ontspanning. Dit is goed voor je lichaam en geest.
Mijn bedrijfsnaam ‘Double Balanced’ staat dan ook voor zowel het lichamelijke als geestelijke aspect wat in balans moet zijn maar ook voor de combinatie van mijn beroepsuitoefeningen acupunctuur en massage.

Mijn slogan is 'wees lief voor jezelf'. Door preventief goed te zorgen voor je lichaam en geest, kun je problemen zoals overbelasting voorkomen.

Naast de anti-aging en reguliere acupunctuurbehandelingen geef ik onder andere ontspannings-, sport-, cupping- en hot stone massages.

Sinds 1 december 2021 werk ik samen met Winni van Acumas, waardoor we gezamenlijk meer zorg kunnen aanbieden. Uiteraard kun je aangeven door wie je behandeld wilt worden in het afsprakenportaal.

Wij waren gevestigd in Bewustzijnscentrum Bala, sinds 1 januari 2023 zijn wij verhuisd naar de Achterbaan 81 waar wij de beschikbaarheid hebben over meerdere ruimtes.

Diploma's:
- Acupunctuur (Traditional Chinese Medicine Academie)
- Sportmasseur (Myos opleidingen)
- Medische Basiskennis (HBO Con Amoré)

Certificaten:
- Anti-aging acupunctuur
- Stoelmassage
- Ontspanningsmassage

Daarnaast ben ik voor mijn Medische Basiskennis verplicht om mijn kennis bij te houden door het volgen van nascholingen.

Hieronder een lijst van de gevolgde nascholingen:
- Magical Point Combinations For Insomnia That Actually Work
- Neurologische aandoeningen
- Hoogsensititiviteit bij volwassenen
- (Epi)genetica een blauwdruk

Wees lief voor jezelf, klik op DEZE link voor het inplannen van een afspraak.

Roxanna Snapper

Roxanna Snapper, masseur Double Balanced
 

Contact

Double Balanced
Roxanna Snapper
Achterbaan 81
1271 WR Huizen

Tel: 06-81151145
Kvk: 84649410

info@doublebalanced.nl
Afsprakenportaal

NVA Logo transparant

Route

 
Toegankelijkheid
Helaas geen lift, maar een trap naar de praktijk op de 1e verdieping!

 

Search